Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Валюха

|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 2:17 pm Заголовок сообщения: Книги на різних мовах |
|
|
Нещодавно з'явилося бажання попрактикувати мови. Може хтось в курсі, де можна знайти великий асортимент книг на різних мовах, я б була вдячна за підказку, бо в місцевих магазинах тільки російською та українською. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
вакиджаки

|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 4:40 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Не бачу сенсу читати англійською мовою, якщо ви ще не зовсім його освоїли, як на мене-це час, який буде витрачено в пусту, краще вже репетитору його посвітити, більше користі отримаєте .. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Ниночка

|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 4:41 pm Заголовок сообщения: |
|
|
У кожного свої переваги в літературі. Але, незалежно від жанру книги, ви будете пробігати очима сотню різних слів у тексті. Це неймовірно ефективний спосіб збагатити свій словниковий запас, адже лексика завжди вживається в контексті. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Никсулинчик

|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 9:25 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Нас ще по школі змушували більше читати текстів англійською, скажу чесно, не дуже це подобалося, але результат був видний, хоча і не великий, бо не було розуміння того, що мови в житті знадобляться.
Зараз я володію 5-ма мовами і скажу чесно, книги-це двигун прогресу. Для себе знайшов відмінний книжковий магазин https://bookish.kiev.ua/ тут є література англійською в великому асортименті, а так само і на інших мовах.
Упевнений, ви підберете тут відповідну для себе літературу.
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|