Добавлено: Пн Июл 06, 2026 4:27 am Заголовок сообщения: Стоматологічні установки
Працюю на установці, якій уже більше десяти років, і почала помічати, що через постійні дрібні поломки більше часу витрачається на ремонти, ніж хотілося б. Думаю про заміну, але переживаю, щоб нове обладнання справді було зручним у щоденній роботі, а не тільки гарно виглядало в каталозі. Цікавить досвід тих, хто вже оновлював кабінет: де купували і чи залишилися задоволені?
Добавлено: Пн Июл 06, 2026 5:01 am Заголовок сообщения: Re: Стоматологічні установки
Анна Королькова писал(а):
Працюю на установці, якій уже більше десяти років, і почала помічати, що через постійні дрібні поломки більше часу витрачається на ремонти, ніж хотілося б. Думаю про заміну, але переживаю, щоб нове обладнання справді було зручним у щоденній роботі, а не тільки гарно виглядало в каталозі. Цікавить досвід тих, хто вже оновлював кабінет: де купували і чи залишилися задоволені?
Минулого року пройшла через таку саму ситуацію. Після довгих пошуків звернулася в «Технодент Проект» https://dentpro.info/uk/catalog/stomatologichni-ustanovki/ і зараз можу сказати, що не пошкодувала. Сподобалося, що мені не просто продали установку, а допомогли розібратися в комплектації, пояснили, за які функції дійсно варто платити, а без яких можна обійтися. Після встановлення робочий день став набагато комфортнішим, усе працює стабільно, а ще приємно, що компанія не зникає після продажу — коли виникло невелике питання щодо налаштувань, мені швидко допомогли. Саме такого ставлення до клієнтів зараз, чесно кажучи, зустрінеш нечасто.