Добавлено: Ср Июл 29, 2026 6:47 pm Заголовок сообщения: Дзеркало у ванну з LED-підсвіткою
Уже другий тиждень думаю над покупкою дзеркала для ванної, але весь час щось зупиняє. То здається, що фото занадто гарні, щоб бути правдою, то переживаю, що приїде товар із подряпинами або взагалі не та модель. Хто недавно щось подібне купував через інтернет? Цікаво почути реальну історію, а не просто черговий позитивний коментар.
Добавлено: Чт Июл 30, 2026 3:27 pm Заголовок сообщения: Re: Дзеркало у ванну з LED-підсвіткою
Лолита Смирнова писал(а):
Уже другий тиждень думаю над покупкою дзеркала для ванної, але весь час щось зупиняє. То здається, що фото занадто гарні, щоб бути правдою, то переживаю, що приїде товар із подряпинами або взагалі не та модель. Хто недавно щось подібне купував через інтернет? Цікаво почути реальну історію, а не просто черговий позитивний коментар.
Якби мені це питання поставили місяць тому, я б теж сказала, що краще десять разів перевірити. Але після замовлення в iDealStore https://idealstore.com.ua/ моя думка змінилася. Все почалося з того, що знайшла модель, яка одразу сподобалася, хоча була впевнена, що вживу вона буде простішою. Коли отримала посилку, перше, що зробила, — уважно оглянула дзеркало, бо мала такий пунктик. Даремно переживала: якість хороша, підсвітка працює ідеально, а вигляд навіть кращий, ніж очікувала. Тепер щоразу, коли заходжу у ванну, ловлю себе на думці, що саме цього елемента мені давно не вистачало.