Доброго дня! Чесно кажучи, трохи розгублена з вибором постачальника бетону. Дивлюся різні варіанти, але всюди є як позитивні, так і негативні відгуки, і від цього ще складніше прийняти рішення. Буду заливати невеликий об’єкт, і дуже не хочеться помилитися. Підкажіть, будь ласка, на що ви особисто звертаєте увагу в першу чергу: репутацію компанії, склад бетону чи швидкість доставки? Цікавий будь-який досвід.
Після покупки будівельних матеріалів у PL2T вирішила залишити свій відгук, адже залишилася дуже задоволена і сервісом, і якістю продукції. Для мене було важливо знайти компанію, де можна без зайвих складнощів замовити надійний бетон для будівництва та не переплачувати. Переглянула багато пропозицій, але саме PL2T привернув увагу хорошими відгуками, великим вибором і професійною консультацією. Коли порівнювала бетон ціна Київ, саме тут знайшла найбільш вигідний варіант із чудовим співвідношенням вартості та якості. Дуже сподобалося, що менеджери уважно поставилися до моїх запитань, допомогли визначитися з потрібною маркою бетону та детально пояснили всі нюанси. Доставка була організована точно у домовлений час, матеріали привезли без затримок і в ідеальному стані. Приємно мати справу з компанією, яка відповідально ставиться до своїх клієнтів і гарантує якість продукції. Якщо ви плануєте будівництво чи ремонт і шукаєте перевіреного постачальника, щиро рекомендую PL2T, адже власний досвід співпраці залишив у мене лише позитивні враження.