Добавлено: Ср Июл 29, 2026 1:25 am Заголовок сообщения: Ремонт у новобудові Львів
Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.
Добавлено: Ср Июл 29, 2026 1:49 am Заголовок сообщения: Re: Ремонт у новобудові Львів
Анна Королькова писал(а):
Нарешті отримали ключі від квартири, і тепер починається найскладніше — знайти тих, кому можна довірити ремонт. Не хочеться витрачати купу часу на пошук окремих майстрів і постійно переживати, чи все буде зроблено нормально. Якщо хтось уже проходив цей етап, розкажіть, будь ласка, до кого зверталися і чи залишилися задоволені результатом.
У мене була майже така сама ситуація. Спочатку переглянула безліч варіантів, а потім вирішила звернутися до Львівський Ремонт. Потрібен був ремонт у новобудові Львів, тому хотілося, щоб усім займалася одна команда. Найбільше сподобалося, що не було плутанини чи постійних переносів — усе проходило спокійно, а якщо виникали якісь питання, їх одразу вирішували. Після завершення робіт квартира виглядала саме так, як я собі уявляла, тому залишилися тільки хороші враження. Якби зараз знову довелося робити ремонт, я б уже не витрачала стільки часу на пошуки.