Добавлено: Ср Июл 29, 2026 4:45 pm Заголовок сообщения: Варто шити чохол на матрац чи достатньо готового?
Збираюся міняти спальню й хочу одразу купити все так, щоб потім не переробляти. З чохлом на матрац взагалі заплуталася: універсальних купа, але відгуки дуже різні. Хто вже замовляв індивідуальне пошиття? Чи дійсно воно того варте, чи різниці особливо немає?
Добавлено: Чт Июл 30, 2026 3:32 pm Заголовок сообщения: Re: Варто шити чохол на матрац чи достатньо готового?
Лолита Смирнова писал(а):
Збираюся міняти спальню й хочу одразу купити все так, щоб потім не переробляти. З чохлом на матрац взагалі заплуталася: універсальних купа, але відгуки дуже різні. Хто вже замовляв індивідуальне пошиття? Чи дійсно воно того варте, чи різниці особливо немає?
Я теж колись думала, що чохол — це дрібниця і можна взяти будь-який. Але після того, як кілька разів натрапила на невдалі готові варіанти, вирішила більше не експериментувати. Замовила пошиття у PledOK https://pled-pokryvalo.com.ua/chohly-na-matrac і різниця реально помітна. Чохол не потрібно постійно поправляти, він сидить рівно, краї не закручуються, а після прання все залишилося на своїх місцях. Ще сподобалося, що не працюють за принципом "і так зійде" — уточнили всі розміри, порадили тканину й зробили все без затримок. Тепер навіть не уявляю, навіщо знову повертатися до універсальних моделей, коли можна отримати річ, яка нормально виконує свою роботу.