Марио
|
Добавлено: Вс Авг 09, 2026 12:11 am Заголовок сообщения: Стоматологічна клініка MegaDental |
|
|
| Якщо чесно, я довго відкладав стоматолога, тому що кожен похід на прийом у моїй голові автоматично асоціювався з дискомфортом, хвилюванням і нескінченними думками про те, скільки всього доведеться лікувати. Вирішив звернутися до MegaDental Найбільше сподобалося ставлення лікаря. Зі мною спочатку просто поговорили, розібралися, що саме мене турбує, і тільки після цього почали обговорювати подальші дії. Для мене це було важливо, тому що не люблю, коли пацієнтові одразу пропонують цілий список процедур без нормального пояснення. Тут же все розкладали по поличках: що потрібно зробити першочергово, що можна запланувати пізніше і чому взагалі виникла та чи інша проблема. Під час роботи лікар також пояснював основні моменти, тому я не сидів у кріслі й не думав, що зараз відбувається. Ще один плюс — атмосфера в клініці. Персонал привітний, спілкування спокійне, немає відчуття зайвої формальності. Навіть запис і організаційні питання вирішуються без проблем. Після візиту я зрозумів, що найбільше боявся саме невідомості, а коли все пояснюють зрозуміло, стоматологічний прийом уже не здається чимось страшним. Звичайно, кожна ситуація індивідуальна, але мій досвід із MegaDental залишив позитивні враження. Тепер ставлюся до необхідності відвідувати стоматолога набагато спокійніше. |
|