Добавлено: Ср Авг 12, 2026 1:49 am Заголовок сообщения: Чи варто брати дзеркало з LED?
Хочу замінити старе дзеркало у ванній, бо воно вже й виглядає не дуже, та й світла біля нього постійно не вистачає. Побачила моделі з LED-підсвіткою, але ніколи такими не користувалася. Цікаво, чи справді це зручно в побуті? Ще важливий момент — не хочеться отримати дзеркало, яке красиво виглядає тільки перші кілька тижнів. Якщо хтось замовляв через інтернет-магазин, розкажіть, як усе пройшло і чи задоволені результатом.
Добавлено: Ср Авг 12, 2026 2:38 am Заголовок сообщения: Re: Чи варто брати дзеркало з LED?
Анна Королькова писал(а):
Хочу замінити старе дзеркало у ванній, бо воно вже й виглядає не дуже, та й світла біля нього постійно не вистачає. Побачила моделі з LED-підсвіткою, але ніколи такими не користувалася. Цікаво, чи справді це зручно в побуті? Ще важливий момент — не хочеться отримати дзеркало, яке красиво виглядає тільки перші кілька тижнів. Якщо хтось замовляв через інтернет-магазин, розкажіть, як усе пройшло і чи задоволені результатом.
Я нещодавно була приблизно в такій самій ситуації й вирішила спробувати дзеркало з LED-підсвіткою. Замовляла в інтернет-магазині «Аліта» https://alitamebel.com.ua/ вибрала модель за розміром, щоб нормально стала над тумбою. Перед покупкою уточнювала кілька моментів у менеджера, відповіли досить швидко і без нав’язування якихось додаткових товарів. Дзеркало отримала добре запакованим, тому все приїхало цілим. Після встановлення найбільше оцінила саме підсвітку — вона дає м’яке рівне світло, і ввечері вже не потрібно вмикати яскраву лампу у всій ванній. Саме дзеркало теж виглядає акуратно, без зайвих деталей. Користуюся вже кілька місяців, поки жодних проблем не було, тому можу сказати, що покупка себе виправдала. Спочатку думала, що LED буде просто гарним доповненням, а виявилося, що користуюся ним практично щодня.