| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Ренегат

|
Добавлено: Сб Янв 17, 2026 6:47 pm Заголовок сообщения: Адвокат |
|
|
| Привіт! Маю юридичну проблему з авторським правом і шукаю перевіреного адвоката в Києві, який розбирається в інтелектуальній власності. Як ви знайшли свого адвоката і чи були задоволені результатом? Буду вдячний за конкретні рекомендації з досвідом у такій сфері. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Вивальди

|
Добавлено: Сб Янв 17, 2026 7:32 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Можу поділитися своїм досвідом, так як мені також потрібен був адвокат Київ для справи з авторським правом. Знайшов адвокатське бюро Августінова, і одразу помітив їхній професіоналізм. Вони швидко зорієнтувалися в моїй ситуації, розібралися в усіх документах і допомогли захистити мої права. Важливо, що не було ніяких зайвих витрат, все чітко за планом, ніяких сюрпризів. Тому, якщо у вас є проблеми з авторським правом чи інтелектуальною власністю, раджу звертатися саме до них перевірено і працюють на результат. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
аннафиленко
|
Добавлено: Пт Авг 28, 2026 12:52 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Якщо питання стосується фінансового моніторингу та необхідності швидко пройти відповідну процедуру, варто заздалегідь перевірити вимоги й підготувати необхідні документи. Детальніше про те, як швидко стати на облік фінмон тут, можна дізнатися у фахівців, які допоможуть розібратися з процедурою та уникнути типових помилок. Особливо важливо правильно оформити всі необхідні дані, щоб не виникло затримок під час постановки на облік. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|