| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Иван Литошенко
|
Добавлено: Пт Фев 06, 2026 12:37 am Заголовок сообщения: Як підібрати одяг хлопчику в садок? |
|
|
| Вітаю! Син іде в садочок, і я шукаю комфортний трикотажний одяг на зміну. Треба щось м’яке, але міцне, бо буде лазити по всьому. Де купуєте речі для хлопчиків такого віку? Буду вдячна за будь-які поради! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Александр Шанковский
|
Добавлено: Пт Фев 06, 2026 2:03 am Заголовок сообщения: |
|
|
| Ми пройшли цей етап нещодавно — у садочку одяг має бути максимально зручним. Тому вирішили дитячі трикотажні речі купити саме в Пташка Україна. Вони шиють зі 100% бавовни, речі добре тягнуться, не обмежують рухів, і що важливо — легко перуться і швидко сохнуть. Асортимент великий — шорти, штани, футболки, лонгсліви, все є в наявності. Син сам обирає кольори, а я — зручні моделі. Якщо шукаєш перевірену якість і доступну ціну — раджу цей магазин, справді вартий уваги. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Давид Щукин

|
Добавлено: Вс Апр 26, 2026 5:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Вітаю! Дуже знайома ситуація 🙂 Для садочка найзручніше брати саме трикотаж — він м’який, тягнеться, не сковує рухів і витримує щоденні “пригоди” дітей. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Лейла

|
Добавлено: Пн Апр 27, 2026 11:26 am Заголовок сообщения: |
|
|
| Переважно купую оптом тут https://shapki-odezda.com.ua/ дитячий одяг, бо зручно, коли все зібрано в одному місці: є стабільна наявність, різні розміри та моделі під сезон, а також нормальний вибір для швидкого формування гардеробу дитини. Я ще паралельно займаюсь продажами, тому для мене така співпраця з магазином є вигідною. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|