Шукав компактну і надійну електронну сигарету, і вибір впав на Vaporesso Xros 5 mini А придбав я її в Opal Vape Shop. Порівняно з моїм попереднім пристроєм, Xros 5 Mini значно зручніший: легший, батарея довше тримає заряд, картриджі змінюються швидко. Мене вразила якість матеріалів — все міцне, приємне на дотик. Регулювання повітряного потоку дозволяє підібрати оптимальний стиль паріння, а смак рідини повністю відтворюється без сторонніх присмаків. Доставка була швидкою, співробітники магазину ввічливі і детально проконсультували щодо всіх особливостей пристрою. Можу сміливо рекомендувати Xros 5 Mini всім, хто цінує надійність, компактність і високу якість.
Добавлено: Пт Май 15, 2026 12:50 pm Заголовок сообщения:
Электронная сигарета от магазина Випкальян https://vipkalyan.shop/elektronnye-sigarety/odnorazovye это не просто более качественная продукция, чем обычные сигареты. Это же вообще две большие разницы)) Электронная сигарета это гаджет, курите вы жидкости - вот, точнее даже не курите, а парите. Там пар, а не дым. То есть различия между электронной сигаретой и обычными сигаретами - принципиальные. Я с того самого момента, как перешла на электронку, про обычные сигареты даже и не вспоминаю. Хотя стаж курильщика большой, но возвращаться к ним больше не хочу.