FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Чи є сенс переплачувати за дзеркало з LED-підсвіткою?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Анна Королькова

СообщениеДобавлено: Пт Авг 14, 2026 1:32 am    Заголовок сообщения: Чи є сенс переплачувати за дзеркало з LED-підсвіткою? Ответить с цитатой

Дивлюся зараз дзеркала у ванну і ніяк не визначуся: взяти звичайне чи все-таки з LED-підсвіткою. Різниця в ціні відчутна, тому цікаво, чи воно справді настільки зручніше в повсякденному житті. Особливо цікавить, чи не набридає ця підсвітка і як поводиться саме дзеркало після кількох місяців використання. Може, хтось уже користується і може чесно розповісти, без реклами?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Лолита Смирнова

СообщениеДобавлено: Пт Авг 14, 2026 2:28 am    Заголовок сообщения: Re: Чи є сенс переплачувати за дзеркало з LED-підсвіткою? Ответить с цитатой

Анна Королькова писал(а):
Дивлюся зараз дзеркала у ванну і ніяк не визначуся: взяти звичайне чи все-таки з LED-підсвіткою. Різниця в ціні відчутна, тому цікаво, чи воно справді настільки зручніше в повсякденному житті. Особливо цікавить, чи не набридає ця підсвітка і як поводиться саме дзеркало після кількох місяців використання. Може, хтось уже користується і може чесно розповісти, без реклами?

У мене якраз такий варіант стоїть уже кілька місяців, брала у «Lidiya» https://lidiya.com.ua/ Спочатку теж сумнівалася, бо здавалося, що LED — це більше для красивої картинки, але на практиці виявилося дуже зручно. Вранці не треба вмикати яскраве світло у ванній, щоб нормально побачити себе в дзеркалі, підсвітка м'яка, але достатня. Саме дзеркало виглядає добротно, краї акуратно оброблені, нічого не хитається і не виглядає дешево. Перед замовленням я кілька разів уточнювала різні моменти, і мені спокійно все пояснили, без нав'язування дорожчих моделей. Доставили нормально, упаковка була надійна, тому доїхало все цілим. Зараз уже звикла до підсвітки настільки, що звичайне дзеркало здається якимось «голим», тож особисто для мене покупка себе повністю виправдала.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: