Витя Акимов
|
Добавлено: Чт Июл 09, 2026 2:22 am Заголовок сообщения: Зарядні пристрої та перехідники для BYD Song Plus |
|
|
| Шукаю надійну домашню зарядну станцію та якісний кабель для свого кросовера. Хочеться знайти перевірене місце, де детально розуміються на нюансах саме цієї моделі, щоб не помилитися з портами та потужністю. Хто де замовляв комплектуючі в Україні? |
|
АндрійМопс
|
Добавлено: Чт Июл 09, 2026 2:25 am Заголовок сообщения: Re: Зарядні пристрої та перехідники для BYD Song Plus |
|
|
| Привіт! Я для свого авто все необхідне купував на профільному сайті, де є цілий розділ, присвячений саме BYD Song Plus. Сервіс максимально зручний, бо не треба переривати купу сторінок — комплектуючі чітко відфільтровані під конкретну модифікацію. Мені сподобалося, що товари там оригінальні, високої якості, і на них дають офіційну гарантію, що для китайських електрокарів дуже важливо. Я брав у них потужну зарядку на 7 кВт та захисний чохол — усе працює стабільно, без збоїв. Також великий плюс, що у них професійна техпідтримка, яка детально консультує щодо сумісності роз'ємів перед відправкою. |
|