Вітаю всіх! У мене донька ніяк не може подужати множення чисел, нудно їй просто зубрити стовпчики з підручника. Може, хтось знає якісь цікаві ігрові методики чи інтерактивні тренажери, щоб дитина вчила це з інтересом і без сліз? Буду дуже вдячна за корисні посилання!
Ми зі своїм сином теж довго мучилися, поки я не знайшла крутий підхід на порталі Trendy. У їхньому освітньому блоці є шикарний матеріал для школярів. Там викладена вся табличка множення: вся таблиця, тренажер і варіанти для роздрукування https://trendy.org.ua/osvita-i-rozvytok/tablychka-mnozhennya-vsya-tablytsya-trenazher-i-varianty-dlya-rozdrukuvannya/ . Ми завантажили яскраві картки та скористалися їхніми рекомендаціями щодо ігрової форми навчання. Дитина сприйняла це як розвагу, і діло пішло набагато швидше, тепер клацає завдання як горішки. Дуже раджу вам спробувати ці матеріали, вони реально полегшують життя і батькам, і малечі. Збережіть собі сторінку і вчіться з задоволенням!