Марио
|
Добавлено: Сб Сен 19, 2026 12:09 pm Заголовок сообщения: Книгарня Сенс |
|
|
| Замовляла книги в Сенс уперше, хоча сам магазин мені вже неодноразово траплявся в рекомендаціях https://sens.in.ua/ Хотілося знайти кілька книжок на подарунок і заодно щось вибрати собі. Знаю з власного досвіду, що іноді в інтернет-магазинах начебто великий вибір, але потрібну книжку доводиться шукати дуже довго або виявляється, що її немає в наявності. Тут такого враження не склалося. Навпаки, було цікаво переглядати різні категорії, читати описи, порівнювати видання та поступово формувати замовлення. Для подарунка взяла одну художню книжку, а собі обрала літературу, яку давно хотіла прочитати. Сподобалося, що все виглядало акуратно й організовано: інформація про книги подана зрозуміло, оформлення не займає багато часу, а після замовлення не виникало відчуття невизначеності. Посилка прийшла нормально запакована, усі книги чисті, без заломів і потертостей. Подарункові книги теж виглядали дуже достойно, тому додатково нічого шукати не довелося. Загалом покупка залишила приємне враження. Це саме той випадок, коли замовляєш не через випадкову рекламу, а тому що магазин справді зручний для людей, які люблять читати. Думаю, що це було далеко не останнє моє замовлення в Сенс. |
|