FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

замовити книги українською

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Ракитян

СообщениеДобавлено: Пн Апр 21, 2025 4:38 pm    Заголовок сообщения: замовити книги українською Ответить с цитатой

Привіт! Я зараз в пошуках видавництва, щоб замовити книги українською мовою — класика, сучасні твори, перекладна література. Що можете сказати про якість видавництв на ринку? Може, хтось вже замовляв через перевірені варіанти і готовий поділитися досвідом?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Ренегат

СообщениеДобавлено: Пн Апр 21, 2025 5:51 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Привіт! Я теж шукав хороше видавництво для замовлення книг українською мовою, і можу порекомендувати Фоліо. У них не тільки відмінний асортимент класичних і сучасних українських творів, а й велика кількість перекладної літератури інфа звідси я вже кілька разів замовляв у них книги, і завжди був задоволений. Їхня якість на дуже високому рівні, особливо якщо говорити про оформлення. Книги виглядають дорого і естетично. Я б радив звертатися саме до них, якщо хочеш мати не тільки цікаву літературу, але й гарно оформлені книги.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> SOS! Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: