| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
олион

|
Добавлено: Ср Сен 17, 2025 3:51 pm Заголовок сообщения: Ваш найгірший досвід замовлення косметики через інтернет |
|
|
| А у кого був жахливий досвід замовлення косметики онлайн? Я якось замовила тональний крем, який виглядав у каталозі супер, а прийшов зовсім не той відтінок. Довелося розбиратися з поверненням, переписуватися з підтримкою і навіть звертатися у свій банк, щоб частково повернули гроші. Цікаво, хто ще таке переживав і як ви це вирішували? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Ивонер

|
Добавлено: Ср Сен 17, 2025 5:15 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Я недавно помітив, що багато людей стали більше звертати увагу на детальні фото продуктів і відгуки перед покупкою. Раніше здавалось, що картинка на сайті – це завжди точна копія, а насправді упаковка або відтінок можуть сильно відрізнятися. Тому зараз намагаюся читати коментарі і навіть шукати відео-огляди перед тим, як щось замовляти, особливо косметику. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Лорман

|
Добавлено: Ср Сен 17, 2025 5:16 pm Заголовок сообщения: |
|
|
| Та в мене теж колись було щось схоже! Я замовила набір масок, а прийшли не ті, що показували на фото, і упаковка була пошкоджена. Добре, що натрапила на сайт https://cosmy.com.ua/ там швидко допомогли розібратися, оформили повернення і надіслали заміну. Тепер завжди перевіряю рейтинги товару і відгуки перед замовленням, щоб не потрапити в халепу знову. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|