FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Іван Марчук: що про нього відомо

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Александр Шанковский

СообщениеДобавлено: Чт Май 07, 2026 8:59 pm    Заголовок сообщения: Іван Марчук: що про нього відомо Ответить с цитатой

Привіт! Готуємо з дитиною невелику презентацію про сучасних українських художників. Вирішили обрати Марчука, бо його картини просто неймовірні. Але хочеться розповісти не просто сухі факти, а щось справді цікаве про його техніку та життя. Можливо, хтось знає надійні джерела, де про нього написано простою мовою?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Иван Литошенко

СообщениеДобавлено: Чт Май 07, 2026 9:18 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Доброго вечора! Ви обрали геніальну постать для презентації, Марчук — це справді світовий рівень. Його манера письма просто заворожує, ці ниточки фарби неможливо забути. Я колись цікавилася його творчістю і знайшла багато корисного на порталі UANOW.media. Там опублікований дуже змістовний матеріал, де описується Іван Марчук: біографія, найвідоміші картини та унікальний стиль https://uanow.media/lyudy/ivan-marchuk-biografiya-najvidomishi-kartyny-ta-unikalnyj-styl-plontanizm/ . На ЮаНау медіа круто пояснили, що таке «пльонтанізм» і як майстер досягає такого ефекту на полотні. Мені дуже допомогла ця інформація, коли я вперше йшла на його виставку в Києві. Для дитячої презентації це буде ідеально, бо факти подані цікаво і без зайвого пафосу. Раджу почитати про його життєвий шлях, він дуже надихає. Успіхів вам із вашим проектом у школі!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: