FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Хитрощі ловлі сома протягом року

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Александр Шанковский

СообщениеДобавлено: Вт Май 12, 2026 2:50 pm    Заголовок сообщения: Хитрощі ловлі сома протягом року Ответить с цитатой

Мрію впіймати великого сома цього літа на Десні. Знаю, що він любить ями, але не зовсім розумію, як змінюються його вподобання залежно від місяця. Що краще використовувати в якості наживки зараз, у травні, а що лишити на липень?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Иван Литошенко

СообщениеДобавлено: Вт Май 12, 2026 3:00 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Сом — це такий хижак, до якого треба підбирати ключик щосезону, бо його вподобання сильно залежать від температури води. Травень — чудовий час, коли він починає активно рухатися після зимового заціпеніння. Я нещодавно вивчав журнал про риболовство IceFishing, і там був крутий розбір про те, як ловиться сезонний сом https://icefishing.com.ua/hytroshhi-lovli-soma-v-rizni-pory-roku/ протягом усього календарного року. В IceFishing дуже класно описали, де шукати рибу навесні, а де вона ховається взимку. Я завдяки їхнім порадам зрозумів, які аромати та типи наживок пріоритетні для кожної пори. Журнал IceFishing реально допомагає підготувати снасть, яка витримає натиск такого монстра. Обов'язково почитайте ці хитрощі перед виїздом на річку.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: