FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Ідеальний кейтеринг для подій у Буковелі

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Мария Шевченко

СообщениеДобавлено: Вс Окт 12, 2025 8:13 pm    Заголовок сообщения: Ідеальний кейтеринг для подій у Буковелі Ответить с цитатой

Привіт усім!
Хочу поділитися своїм чудовим досвідом з кейтеринговою компанією Servizio у м. Буковель https://servizio.com.ua/bukovel/ . Замовляла у них кейтеринг для святкування в горах, і залишилася просто в захваті. Страви були не тільки смачні, а й красиво подані, абсолютно свіжі та привабливі для гостей.

Особливо сподобалося:
1. Різноманітність меню – класичні страви, авторські десерти та вегетаріанські варіанти;
2. Обслуговування гостей – команда уважно врахувала всі побажання, сервіс на високому рівні;
3. Зручність замовлення – можна оформити онлайн, що дуже економить час;
4. Професійна організація заходу – від меню до сервірування та прибирання після свята.

Рекомендую Servizio всім, хто шукає надійний кейтеринг у м. Буковель – це відмінний вибір для будь-яких свят та подій у горах, де важлива якість, смак і комфорт гостей.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
ЛиЗонЧик

СообщениеДобавлено: Чт Май 21, 2026 2:59 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я хочу порекомендувати на Оболоні ресторан української кухні «Принада» у них великий зал можна орендувати і проводити поминальні обіди київ https://prynada.com.ua/ukrainian-cuisine/pominalnye-obedy/ . До них добре приходити відпочити і смачно поїсти, а також у них є доставка їжі, яка Вас приємно здивує своєю оперативністю, сервісом обслуговування, а головне смаком і свіжістю. Останнім часом з роботи повертаюся пізно і сама готувати не встигаю. Тому доставка мене дуже виручає.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: