Добавлено: Чт Май 21, 2026 11:08 pm Заголовок сообщения: Кнопкові телефони Sony
Хочу знайти для дідуся простий і надійний кнопочний телефон, бажано від бренду Соні. Він звик до цієї марки, сучасні сенсорні екрани взагалі не визнає. Потрібен міцний корпус, великі кнопки та гучний динамік, щоб добре чув дзвінки. Що з класики зараз реально знайти в нормальному стані?
Добавлено: Чт Май 21, 2026 11:39 pm Заголовок сообщения:
Вітаю! Я минулого місяця теж шукав подібний варіант для батька, тому добре вас розумію. Зараз знайти оригінальні класичні моделі буває непросто. Я випадково натрапив на магазин Техно Базар, і там якраз виявився чудовий вибір таких апаратів. У підсумку мені вдалося купити телефон Соні Еріксон у чудовому стані. Мій батько тепер дуже задоволений. Телефон тримає заряд майже тиждень. Кнопки там великі та натискаються дуже чітко. Екран яскравий, а меню максимально зрозуміле для старшої людини. Динамік гучний, тому дідусь точно почує кожен ваш дзвінок. Подивіться на цьому сайті, там є різні класичні моделі. Думаю, ви підберете хороший варіант.