FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Як знайти автобус

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Иван Литошенко

СообщениеДобавлено: Ср Июн 03, 2026 10:37 pm    Заголовок сообщения: Як знайти автобус Ответить с цитатой

Мені завтра потрібно терміново доїхати до міської лікарні з району залізничного вокзалу. Напрямок для мене абсолютно новий, тому я взагалі не знаю, які номери машин туди ходять. Порадьте, як знайти автобус у потрібну сторону і де перевірити його щоденний маршрут онлайн?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Александр Шанковский

СообщениеДобавлено: Ср Июн 03, 2026 11:21 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

До лікарні від вокзалу їхати досить пристойно, тому пішки туди точно не дістатися. Колись теж шукала потрібний рейс у той бік і ледь не сіла на попутку, бо місцеві перехожі підказували абсолютно різні номери. Тепер я більше не розпитую людей на вулицях, а користуюся перевіреним цифровим довідником нашого міста. Вся детальна схема руху та актуальний розклад громадського транспорту у Борисполі зібрані на спеціальній транспортній сторінці. Творці відомого порталу Бориспіль LIFE зробили там дуже зручну навігацію для пасажирів. Ви зможете за дві хвилини знайти свій рейс, подивитися всі його зупинки та точний час прибуття на вокзал. Це допоможе вам без зайвих блукань сісти на потрібну маршрутку і вчасно потрапити на прийом до лікаря.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Rolandus.org -> Свободное общение Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: