Добавлено: Пн Июл 06, 2026 4:14 am Заголовок сообщения: Хочеться тиші в Карпатах — куди краще поїхати?
Підкажіть із власного досвіду. Хочеться на кілька днів втекти від міста, але не в шумний курорт, а туди, де можна виспатися, погуляти серед лісу, нормально поїсти й просто відключитися від роботи. Бажано, щоб ще була сауна або басейн. Якщо є місце, після якого залишилися хороші враження, буду вдячна за рекомендацію.
Добавлено: Пн Июл 06, 2026 4:58 am Заголовок сообщения: Re: Хочеться тиші в Карпатах — куди краще поїхати?
Анна Королькова писал(а):
Підкажіть із власного досвіду. Хочеться на кілька днів втекти від міста, але не в шумний курорт, а туди, де можна виспатися, погуляти серед лісу, нормально поїсти й просто відключитися від роботи. Бажано, щоб ще була сауна або басейн. Якщо є місце, після якого залишилися хороші враження, буду вдячна за рекомендацію.
У мене саме такий відпочинок вийшов у "Озеро Vita" https://ozerovita.com/kotedzhi-u-karpatah/ Спочатку думала, що буде, як у більшості туристичних комплексів, але атмосфера там зовсім інша. Територія велика, доглянута, навколо ліс і гори, тому навіть без екскурсій є чим зайнятися. Зранку гуляли біля озера, потім ходили в басейн і сауну, а ввечері сиділи в ресторані без поспіху. Найбільше запам'яталося саме відчуття спокою — ніхто не заважає, немає натовпу, персонал дуже уважний. Додому повернулася відпочилою, а не втомленою від відпустки, тому для себе це місце точно занесла в список тих, куди хочеться приїхати ще раз.