Добавлено: Пн Авг 10, 2026 4:26 am Заголовок сообщения: Дзеркало у ванну: краса чи все-таки функціональність?
Після ремонту ванної залишилось вибрати дзеркало, і тут виявилося, що варіантів просто море. Спочатку хотілося звичайне, але тепер думаю про LED-підсвітку та підігрів. Чи справді ці функції корисні в повсякденному житті, чи це більше маркетинговий хід? І де краще замовляти, щоб саме дзеркало було якісним, а не тільки гарно виглядало на фото?
Добавлено: Пн Авг 10, 2026 4:52 am Заголовок сообщения: Re: Дзеркало у ванну: краса чи все-таки функціональність?
Анна Королькова писал(а):
Після ремонту ванної залишилось вибрати дзеркало, і тут виявилося, що варіантів просто море. Спочатку хотілося звичайне, але тепер думаю про LED-підсвітку та підігрів. Чи справді ці функції корисні в повсякденному житті, чи це більше маркетинговий хід? І де краще замовляти, щоб саме дзеркало було якісним, а не тільки гарно виглядало на фото?
Я теж спочатку скептично ставилася до всіх цих «наворотів», але після ремонту вирішила взяти модель із підсвіткою та підігрівом у FeelMart https://feelmart.com.ua/ — тепер звичайне дзеркало вже навіть не розглядаю. Підсвітка реально зручна, особливо коли основного світла у ванній недостатньо, а підігрів взагалі виявився не зайвою функцією: після душу не потрібно чекати, поки поверхня перестане запотівати. Ще сподобалося, що можна вибрати форму, розмір і додаткові елементи під свій інтер’єр. Моє дзеркало прийшло добре запакованим, без подряпин чи інших неприємних сюрпризів, тож покупкою залишилася задоволена.