Планую поставити кондиціонер у квартирі, щоб спекотні дні були комфортними, а зимою теж тепло. Але зовсім заплуталася серед усіх моделей і не знаю, до кого звернутися, щоб все зробили швидко та без заморочок. Хтось має досвід?
Планую поставити кондиціонер у квартирі, щоб спекотні дні були комфортними, а зимою теж тепло. Але зовсім заплуталася серед усіх моделей і не знаю, до кого звернутися, щоб все зробили швидко та без заморочок. Хтось має досвід?
Я вирішила цю справу через LvivHolod і була приємно вражена. Там показали різні моделі, пояснили, чим вони відрізняються і допомогли вибрати саме те, що підходить під мої потреби. Завдяки цьому змогла без проблем кондиціонери львів https://lvivholod.com/product-category/klimaticheskaya-tehnika/kondicioneri/ замовити і одразу організувати монтаж. Все пройшло чітко, майстри перевірили роботу системи і залишили гарантію, тож тепер у квартирі комфортно і спокійно користуватися кондиціонером.